Tko smo?

Jedna od vodećih građevinskih kompanija u Primorsko-goranskoj županiji

DINOCOP d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću osnovano je 1994. godine od strane g. Josipa Toića i od manje građevinske tvrtke na otoku Krku razvija se u jednu od vodećih građevinskih kompanija  u Primorsko-goranskoj županiji. Specijalizirani smo za sve vrste građevinskih radova u području niskogradnje koje obavljamo i u najsloženijim konfiguracijskim i vremenskim uvjetima. Kroz četvrt stoljeća koliko tvrtka djeluje, posebno se ističemo u radovima izgradnje kanalizacijske, vodovodne i telekomunikacijske strukture, izgradnji prometnica, parkirališta, igrališta, bazena, izgradnji potpornih zidova te radovima uređenja okoliša. Osim niskogradnje, obavljamo i sve vrste građevinskih radova u visokogradnji. Slikovito govori podatak da je naša tvrtka do sada izgradila nekoliko stotina kilometara infrastrukture kroz više od 300 uspješno realiziranih projekata te na desetke zadovoljnih klijenata. Tijekom 2019. godine otvaramo novo područje djelovanja kroz posredovanje u prometu nekretnina, kako bi našim budućim klijentima pomogli u pronalaženju najoptimalnijeg i najadekvatnijeg zemljišta za projekte gradnje.

 

Prateći trendove na tržištu graditeljstva, i zapošljavajući novu generaciju mladih i perspektivnih visokostručnih kadrova, godine 2014. osnivamo povezanu tvrtku DINOCOP CONSULTA d.o.o. te danas sinergijskim snagama svojim klijentima osiguravamo potpunu kontrolu nad izvedbom projekata, od ideje do realizacije, od faze planiranja do konačnog useljenja odnosno stavljanja u funkciju građevinske investicije, uz maksimalno ekonomiziranje vremenom. Tako objedinjeni u poslovanju djelujemo kao DINOCOP GRUPA.

 

25 godina poslije,  iza nas je više od 300 uspješno realiziranih građevinskih projekata, od onih manjih do složenih i velikih investicija u ukupnoj vrijednosti preko 400 milijuna kuna. Danas tvrtke u sastavu DINOCOP grupe broje ukupno više od 40 zaposlenika, tim stručnjaka iz oblasti građevinarstva, arhitekture i project managementa koji primjenjuju i koriste suvremene programske alate i najnovija svjetska iskustva u graditeljstvu te objedinjuju sve faze, od ideje do realizacije, pružajući cjelovitu uslugu klijentima.